// du läser...

Livet

Vi har inte tid

Den dagen då vissa av oss är så pass stressade i vardagen att vi inte hinner med ett telefonsamtal till släktingarna… den dagen är det illa.

Oj. Den dagen D är visst redan här.

SVD berättar om ett företag som ringer dina släktingar och småpratar lite för 950 kr i månaden. Hoppas verkligen att det inte finns någon plats på marknaden för dem. Det hela är ju bara för tragiskt.

[tags]Telefoni, Släktskap, Tidspress, Vänner[/tags]

 • johannordholm

  Jag känner då ingen som ringer alla sina släktningar varje dag.
  Inte av brist på tid, utan av brist på intresse.

 • http://www.etui.se tjompa

  Jag känner några stycken. Kanske inte ringer hela släkten, då handlar det om mamma eller pappa som börja ligga på ålderns höst.

  Menar inte att man ska ringa alla i hela klubben ”släkt” precis varje dag. Men att inte ha tid att höra av sig till sina släktingar är inte riktigt bra. Jag fokuserar då på föräldrar, mor- farföräldrar etc. Inte pysslingars kusiners mammors väninnor…

 • http://enannan-anna.blogspot.com/ Enannan

  Låter som en ganska risig affärsidé. De man vill prata med ringer man, de som inte ”hinns” med är förmodligen inte intressanta nog utan bara onödigt ont. Definitivt inte värda att lägga en tusenlapp i månaden på ;)

  Tjing på dig!
  Anna

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site