// du läser...

Livet

Välgjord reklam fungerar bättre

Sprang just på ett intressant inlägg på Åkestam Holsts blogg. Det handlar om frågeställningen kring om man skall lägga lite extra på produktionen av sin reklam för att nå ett högre värde kring varumärket när kommunikationen landar hos mottagaren. Empiriska studier, kopplingen till raggning på krogen och påfåglar utlovas. Intressant även för dig som inte är insyltad i reklamsoppan.

Läs och begrunda på reklambyrån Åkestam Holst´s blogg.

Kanske välgjord reklam

PS. Undrar helt på plötsligt om den relativt nystartade byrån Peacock tog sitt namn p.g.a. namnet på teorin det skrivs om. Berättelsen jag har hört handlar mest om att det ”va coolt att ha någon som låter som kuk i namnet”. Ni som tror er veta kanske kan berätta. DS.

[tags]Reklam, Åkestam Holst[/tags]

  • Fredde

    Påfågeln använder sina fjädrar för att visa upp sig så jag antar att det är den främsta anledningen till namnvalet. Annars har jag också hört något liknande men kan inte tänka mig annat än att det bara är ett skämt.

  • http://oinspirerad.blogspot.com Patrick

    Det finns en relativt ny spelförläggare som heter Gamecock Media Group som har fått ovanligt mycket uppmärksamhet…

  • http://www.etui.se tjompa

    Berätta lite mer Patrik. Jag sitter ute i skärgården och har avskärmat mig relativt hårt från det där som kallas internet de senaste veckorna…

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site