// du läser...

Livet

Kortkommandon som ger mervärde

Om du likt mig är en sucker för Googles underbara tjänster och dessutom vill snabba upp din tid framför datorn så har jag ett tips. Tipset fungerar även om du är användare av Netvibes, Wikipedia, Blogger, Remember the Milk, Pandora, Yahoo Mail eller WordPress.

Mashable har listat dryga 230 snabbkommandon du kan använda när du använder dig av tjänster från leverantörerna ovan. För du vet väl att många webbsidor använder sig av snabbkommandon nuförtiden? Det är inte bara ctrl+C och ctrl+V som finns (äpple+c & äpple+v för er upplysta).

Skrivbord

[tags]Kortkommandon, Internet, Stress[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site