// du läser...

Livet

Lär dig mer om iPhone

Det kan väl knappast ha undgått många i vårt avlånga land att Apple i dagarna (29:e juni) kommer att släppa sin första telefon, iPhone, i USA. För oss i Europa så är det den kommande vintern som gäller när vi talar kring ord som release datum.

För den som är lite intresserad av vad som komma skall (eller vad allt från ungdomar till hantverkare pratar om över kaffet) så finns en nyupplaggd introduktionsfilm på Apples internationella hemsida. Efter dryga 20 minuter vet du det som behövs veta för att hålla dig ajour för tillfället.

Observera hur Apple hela tiden återupprepar sitt mantra kring ”användarvänlighet” när konkurrenterna pratar i termer kring tekniska specifikationer eller ren image i sin kommunikation.

Tycka vad man vill om Apple och om den kommande telefonen. Det här blir en killer som kommer förändra en hel del hos konkurrenterna. En stark gissning är att flera aktörer kommer att prata mer om internet framöver samt förbättra sitt grafiska gränssnitt (menyer, uppbyggnad, etc.)

iphone - en guidad tur

[tags]iPhone, Apple[/tags]

  • http://www.etui.se tjompa

    Vill man läsa lite mer information av det ”lättare” slaget så kom det just upp en artikel i ämnet på mobil.se

  • http://www.etui.se tjompa

    Självklart finns även IDGs halvspecialsite som enbart behandlar iPhone.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site