// du läser...

Livet

Mässa kring nya medier

Är du liksom jag intresserad av vad som händer i vår snabba tekniska utveckling kring media. Har du liksom jag halvt om halvt missat att det är en mässa i ämnet den 12-13 juni i Stockholm, Älvsjö?

Om svaret är ett ”ja” så är det bara att läsa vidare. Om svaret är ”nej” tycker jag att du ska tänka en vända till och gå tillbaka till meningen innan.

Det sker förändringar i vårt kära medialandskap. Internets framfart har öppnat dörrar som mormor och morfar skulle viftat bort som sagor. En klart intressant och snabb utveckling har börjat, och det går det fort. Ta tex bloggverksamheten som gått från att vara dagboken för den stora massan till att bli en mediekanal som kryper närmre och närmre diskussionerna i styrelserummen. Podcasting har växt till sig men har inte riktigt slagit hos den stora massan, och nu växer videodagböcker så det knakar. Microblogging av typ Twitter och Jaiku kommer, enligt mig, att förändra en hel del för såväl företagens marknadstänk som vissa människors syn på socialiseringskontroll. Och vem har undgått att höra något om Second Life?

Den 12-13 juni går mässan PodCamp Europe av stapeln på Älvsjömässan i Stockholm. Oavsett om man är intresserad av nya medier, vill lära sig mer eller har något att tillföra är man välkommen. Gratis. Free of Charge. Hela spektaklet sponsras och en närmre titt på gästlistan ger både lokala talanger och större namn på Europanivå.

PodCamp Europe

[tags]PodCamp Europe, Nya medier, Marknadsföring, Reklam, Blogg, Podcast, Twitter, Jaiku, Mässa[/tags]

  • http://www.intergalactic-search.com/Ekonomi_och_finans Johan

    Tack för tipset om mässan! Mycket intressant!

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site