// du läser...

Livet

Tänk som en entreprenör

Entreprenörskap ligger mig varmt om hjärtat.

För att få igång lite tankar tycker jag att du på studs ska läsa runt lite på bloggen Hur jag blev rik som har ett mycket intressant tema. Ta sedan och håll ögonen och öronen öppna efter intressanta idéer att ta tag i. Kommer du på något intressant och vill hårdköra på studs kilar du vidare till följande Do-It-Yourself lista.

Ah, inte att förglömma. Om det här hjälpte dig så väntar jag mig 12% av vinsten. Om det inte hjälpte så är jag alltid intresserad av att prata idéer, skicka ett brev via formuläret så kan vi bolla lite.

Entrepre-serie

[tags]Entreprenör, Gör-det-själv[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site