// du läser...

Livet

Skönhetsideal – dags att välja sida

Någon gång under förra året släppte Dove en film som sedan dess både vunnit priser och kunder. Filmen visar på hur våra tankar kring skönhet och kroppsideal, genom media, kan te sig rätt skeva. För de som inte vet hur en plåtning, och framförallt retouch, fungerar är det nog mycket bra att se… för att kunna börja diskutera kring.

[youtube iYhCn0jf46U]

Självklart har det kommit upp en mängd olika versioner av den här filmen på internet, vissa halvdåliga och andra ännu sämre. En som jag dock tycker är rätt skön och som verkar som en total motpunkt är filmen Slob Evolution. Morgondagen handlar om att välja, på vilken sida står du och varför?

[youtube I0u0wWOMIsE]

[tags]Reklam, Dove, Skönhet, Ideal, Mode[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site