// du läser...

Livet

Känn dig ung – köp kondomer

Det här med att göra reklam som attraherar unga är svårt. Vill man dessutom att de ska prata med sina polare om budskapet, skicka det vidare etc. så höjer vi ribban ytterligare. Många vill – få lyckas.

Här kommer en film från kondomexperten.se som ska hjälpa till att sälja kondomer. Om jag gissar rätt är målgruppen unga och då främst killar. Jag tror att filmen går hem så att det bara sjunger om det. Personligen älskar jag maneret och känner mig som 15 bast igen.

[youtube 1M2ye2LbypU]

[tags]Reklam, Ungdommar, Kroppsideal, Sex, Kondomer[/tags]

 

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site