// du läser...

Livet

Mer gratis film

Ibland kan det vara avkopplande med att slötitta på en film, lite lagom oplanerat tittande utan DVD-kvalité och 7.1-ljud.

För att följa upp mitt gamla inlägg om Peekvid så kommer här ett nytt tips för dig som vill titta på lite film. Gratis. Där du sitter nu (såvida du inte är en av mina mobila läsare).

OhGizmo skriver om Joox.net, en videotjänst som lätt sagt bryter en hel del mot det vi i dagligt tal kallar upphovsrätt. Servern som sänder ut materialet är tydligen stationerad i Sverige vilket troligen kommer att innebära att webbsidan finns tillgänglig en tid framöver. Vi vet ju alla hur The Pirate Bay gäckar motståndarna.
Även Prylfeber har kastat upp nyheten hos sig.

Har precis provtittat på några sporadiskt utvalda filmer och det verkar fungera väldigt bra.

Joox visar film

[tags]Gratis film, Film, Joox[/tags]

 • Martin

  Bullshit. Ursäkta språket. Känner ägaren till Joox. Och det är inte Joox som lägger up filmerna, det är DivX spelaren som spelar upp dem via hemsidan Stage6.

 • http://www.etui.se tjompa

  Ah, där ser man Martin. Alltid bättre när någon som vet mer säger sitt än all annan sekundärinfo. Då är det väl bara att hålla tummarna för att hela paketet existerar lite längre än kort då…

 • http://www.blackcube.se Karin

  http://www.blackcube.se

  Också gratis filmer !

 • http://www.etui.se tjompa

  Tack för tipset Karin.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site