// du läser...

Livet

En skön viral

För ett tag sedan skrev jag lite kring en av mina favorit virals. Den där några sköna lirare smäller av ett dynamitpaket för att få en surfbar våg (avsändare Quicksilver – läs mer här). Då, 2007-04-22, hade filmen haft 254 275 visningar på Youtube. Idag har inte mindre än 336 381 personer sett densamme. Och det är ändå bara versionen som ligger på just Youtube. Rätt bra.

Självklart tog det inte så lång tid innan något annat varumärke hakade på tåget. När någon gör något uppmärksammat och bra kommer fler efter. Även den här gången är det ett varumärke som utan vidare kan adaptera ett sådant här koncept, utan att det känns påklistrat.

Personligen tycker jag att dom kunde ha fejkat skakningarna i filmen lite mindre, känns lite väl mycket parkinsons sjukdom nu. Inte ens jag rör en filmkamera som en vimpel. Sen kunde man nog hängt kvar vid payoffen lite längre. Dragit ut på slutmomentet så att säga. Nog skrivet, kolla själv och berätta vad du tycker.

[youtube HT6k-wMTmmc]

[tags]Reklam, Quicksilver, Viral, Sprite[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site