// du läser...

Livet

För dig i Stockholm – Utställning!

För mig börjar ett år av studier sakta leda mot sitt slut. Berghs School of Communication och den ettåriga kursen Marknadskommunikation. Nu är det dagar av fest och sen hägrar arbetslivet igen. Ska bli roligt och intressant. Snart är jag fullt redo att förgylla den byrå eller marknadsavdelning som vet av vikten av en bra strategi och som är intresserad av det bästa humankapitalet (jobbar du där eller känner något som gör det, skicka ett mail till tommie@nordholm.se så bjuder jag på lunch).

Men, först en inbjudan.

Om du är i Stockholm i helgen så har vi på Berghs slututställning fredag till söndag (25-27 maj). Kom förbi och inspireras eller bara för att snacka lite skit. Personligen kommer jag att finnas på plats all öppen tid. Placeringen kommer att vara just min arbetsgrupps monter, Fair Play. Jag väntar på dig där.

Mer information, tider och annat kul finns på utställningens hemsida – www.brandsofberghs.se

  • Vill du kolla in min profil går du in på www.brandsofberghs.se, klickar på Marknadskommunikatörer och sen på Tommie Nordholm.
  • Om du är nyfiken vilket projekt jag lagt ner min själ i så klickar du på Examensarbeten och letar upp Fair Play (ligger under kommunikationsprojekt).

Berghs Slututställning

[tags]Berghs, Slututställning, Strategi[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site