// du läser...

Livet

Jag gillar inte

Just precis nu finns det två saker som stör mig väldigt mycket.

1. Människor som är så inåtvända och ouppfostrade att de inte kan hålla upp dörren åt andra. Jag kommer få ett vansinnesutbrott snart!

2. Att man inte kan kommentera artiklarna hos Dagens Media mellan kl 22-06 samt på helger. Det går inte ihop med dagens krav på användarvänlighet.

Stop

[tags]Ogilla[/tags]

 • http://oinspirerad.blogspot.com Patrick

  ooh du din gubbe! ;)

 • johannordholm

  Att inte hålla upp dörren behöver väl inte nödvändigtvis betyda att man är ouppfostrad, det kan ju lika gärna betyda att man tex har en annorlunda ideologi. Jag vet iaf att jag kan öppna mina dörrar själv och det är inget jag behöver hjälp med.

 • http://www.etui.se tjompa

  Ordvalet ouppfostrad ser jag här i bredare mening. Menar du en annorlunda ideologi som i att ”var man klarar sig själv”?

 • johannordholm

  Ja typ. Att öppna en dörr är varken svårt eller jobbigt, men många har väl blivit lite bortskämda. Visst är det snällt när folk gör saker för en, men att ta för givet att folk ska göra det är snarare det ouppfostrat.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site