// du läser...

Livet

Ting att älska

Vissa älskar sin partner, vissa älskar andras. En del älskar att shoppa medan andra älskar att älska. Såhär kan vi hålla på i evighet, och det är ju lite roligt i sig.

Hursom. Hittade några treviga materiella ting som helt klart verkar vara värda att älska. Ta ett djupt andetag och insup. Låt oss kalla livet ett livslångt inspirerande ting.

Nedan: Helt underbara vaser för väggmontage. Enkla och simplistiska, men ändå så eleganta. Se fler bilder via Notcot. Någon som vet om dessa går att köpa i Sverige?

Vackra vaser

Nedan: Underbara mystiska bilder skickade till Notcot. Kan liksom dom inte sluta förundras. Se fler bilder borta hos Notcot, min favorit här in under. Kärlek.

Mystiska bilder

Nedan: Lucifer, en tändsticksask som inte är en ask. Det är inte ens ett etui. Så vackert, innovativt och coolt. När jag blir stor ska det stå en Lucifer på bordet bredvid kandelabrarna. Se fler bilder hos Notcot.

Lucifer

Nedan: Kommer du ihåg hur den första kyssen kändes? Smaken, känslan. Nedan ser du delar av en serie smycken kallad First Kiss som är en tolkning av just den första kyssen. Mycket vackert. Se fler bilder och läs vilka som designat hos Notcot.

First Kiss

[tags]Älska, Design, Form[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site