// du läser...

Livet

När blir produktutveckling ett självändamål?

Innovativa människor är något jag verkligen tycker om. Det leder följaktligen till att jag även är ett fan av innovationer, bra som dåliga. Det intressanta är att se hur personerna bakom har processat sig fram till en lösning, en lösning i vilken de hoppas att en världsförändring ligger.

Hittade just en innovativ produkt som passar bra nu när sommaren börjar komma glidande. Det handlar om Booster Blades, en korsning mellan Roller Blades och en cykel enligt utvecklarna. Själv skulle jag beskriva det hela som en korsning mellan Gröna Lunds Lustiga trappa och ett par skor när man fyllt dem med några glas för mycket. Eller handlar det om att trampa vatten?

[youtube KFKTQbMM0Kc]

Läs mer hos TechBlog.

[tags]Booser Blades, Roller Blades[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site