// du läser...

Livet

Video för den insnöade t-tröjefantasten

Det är något speciellt med snygga t-tröjor. Det borde ligga till så att min garderob vore bra mycket mer packad med just snygg tischar, men så är inte fallet. Nu när jag sitter och skriver om det så blir jag lite lätt fundersam över varför det är så…

Hursom så sprang jag just på en riktigt skön video borta på Ytlig Designblogg. Om man gillar t-tröjor, snygga illustrationer eller go musik så ger rullen nedan bra kvalitetstid i några minuter. Ser du ett tryck du gillar är det bara ta en skärmdump och gå till tröjtryckan´på hörnan.

[youtube Z-kDXK2G700]

[tags]T-tröjor, Illustrationer, Musik, Design[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site