// du läser...

Livet

Plastkort med pengar kan bli snyggare

Häromdagen kom min flickvän indundrande lite smått uppgiven. Det visade sig att hon hade fått hem ett nytt bankkort från Swedbank. Hon viftade med det lite lätt och sa något i stil med – Fy fan vilket fult kort, det är ju nästan så att man måste byta bank. Något ord om ”sosse” gled väl även med, eller så var det jag som hörde vad jag ville höra. Som vanligt.

Hursom. Att byta bank bara för att man får ut ett bankomatkort som inte, rent grafiskt, arbetar med ens personliga varumärke verkar väldigt jobbigt. Därtill bör läggas alla bonuskort och andra platspjäser som fyller upp våra fickor. Det här var något att gå till botten med, det här var ett fall för supersurfaren. Google låg för mina fötter och jag kunde känna hur informationssamhället bävade.

Efter att ha satt mig vid datorn och fullkomligt glömt bort vad det var jag skulle göra gjorde jag andra saker. Lite senare, d.v.s. några dagar senare, hjälpte mitt undermedvetna till när en sida fladdrade förbi på skärmen. Eureka.

CreditCovers heter ett gäng som sitter inne på lösningen, de förklarar produkten såhär.

Think about it – there are three things you probably never leave the house with: your cell, your ID, and your credit card. You don’t let your mom choose your clothes, so why would you let your bank choose how your cards look?

Hur fungerar det då? Plastfolie som täcker kortets framsida med hål för namnet. Fullt funktionellt. No more ugly credit cards. Lekande lätt klickar man sig fram till deras hemsida, väljer en design som passar och klickar köp. Efter att ha satsat 4.99 dollar så bjuder herrskapet på frakten och snart kommer ett brev på posten. Förhoppningsvis sker det i samband med din löning så att du verkligen maximerar exponeringen av ditt gamla-nyfina bankkort.

I kommentarerna på OhGizmo går det att hitta en rabattkod som ger 25% vid ett köp. Koden är ”CC-KUSH”.

 • CreditCovers
 • Via OhGizmo!
 • Swedbank har inte så fina bankkort
 • Kreditkort

  [tags]Kreditkort, Design, Swedbank[/tags]

  • http://starina.blogg.se Carina

   Fyyy fan vad du är grym ibland :)

  • http://www.etui.se tjompa

   Tackar och bockar, även om jag hellre skulle skriva under på ”alltid”. :)

  • http://oinspirerad.blogspot.com Patrick

   Blizzard har just annonserat ut World of Warcraft-kreditkort med motiv från spelet :) Det fiffiga är att när man använder kortet så får man också bonus speltid i spelet, vilken affärsidé!

   http://www.joystiq.com/2007/05/05/world-of-warcraft-credit-card-chaaaaaaarge/

  • http://www.etui.se tjompa

   Mycket smart av Blizzard, knyta upp sig ännu mer mot kunderna. Klockrent.

  Tommie - tjompa - Nordholm

  Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

  På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

  Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

  +46 733 50 88 68
  tommie@apdf.se
  www.apdf.se

  Twitter

  Photos on flickr

  Switch to our mobile site