// du läser...

Livet

Vad kan experten?

Apropå diskussioner om reklamtrötthet och annat av hög sanningshalt, här kommer lite riktig reklamhumor!

Team Sportia hade tänkt att dom skulle locka in modemedvetna ungdomar i sina butiker. Till sin hjälp har de vapendragaren och reklambyrån Shout. Framtiden får utvisa hur det går, personligen hade jag nog gått en annan väg. Nuff said.

Gå per pronto vidare till tidningen Resumé och, om du orkar, läs nyheten. Det du dock måste göra är att kolla filmen som ligger inbäddad. Se, lyssna och känn efter. Visst att just du kanske inte är en modemedveten ungdom… men seriöst, tror du att det fungerar?

För att sätta lite nivå på det hela citerar jag en av kommentarerna:

”Vänta nu. Måste nypa mig i armen. Sover jag? Har jag tagit knark? Är detta en dockteater på dagiset lysmasken? Jag svimmar. Den som kallar sig byrå och levererar detta borde skämmas. Resumé som tar detta på allvar och sen kastar skit på de som förtjänar hyllning, jag blir allt mer mållös. Ridå.”

Länkar:
- Team Sportia
- Reklambyrån Shout

[tags]Reklam, Team Sportia, Shout[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site