// du läser...

Livet

Vänd ut-och-in på väskan

Jack Spade är ett skönt namn på ett företag. Sköna företag gör sköna saker. Jack Spade gör flera sköna saker och en av dem är väskan Trash Coal Bag. Går att vända ut och in beroende på vad du vill markera för omgivningen. Kostar 225 dollar och går att hitta på www.jackspade.com eller i någon av deras butiker. Kolla även in laptopväskan Waxwear Laptop File Case – en klar hit.

Jack_spade-trashbag

[tags]Jack Spade, Väska[/tags] – via Uncrate

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site