// du läser...

Livet

Surfa i München

Händelser som inte hör till det vanliga kan ofta vara intressanta. En av mina favoritvirals spelar på just en spännande sak som man inte får uppleva men som ändå vore riktigt skön att få vara med om. Filmen jag tänker på är signerad Quicksilver och handlar om några sköna lirare som smäller av ett dynamitpaket för att få sig en surfbar våg… på ett ställe där vågor inte är så vanliga. 254 275 visningar på Youtube och säkerligen många fler via e-post och andra videositer. Ett smart drag för ett coolt varumärke.

Med ovanstående film i bakhuvudet blir det rätt intressant att se vad man kan göra med ingredienserna surfabstinens och barriärsprängade tankar. Mitt inne i München har några sköna människor kommit på att det faktiskt går att surfa under vissa perioder. Det är inte de som faller in i ledet som får det roligast, det är en sak som bara blir klarare och klarare.

Surfning i münchen

[tags]Surfning, München[/tags]

  • http://deleted Bågis

    Ja de blir nog inte roligare på kontoret. Livskvalite och glädje!
    Ger en tår i ögat över svunnen ungdom. Nåja. Skam den som ger sig!

  • http://www.etui.se tjompa

    Svunnen ungdom är ett state of mind herr Bågenholm. Den gamla devisen gäller, ”Det blir inte roligare än man gör sig”. Går inte en dag utan att sanningen besvaras av sanningar. Det är ju faktiskt så att ett kontor är ett kontor är ett kontor.

  • Pingback: etui.se » En skön viral

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site