// du läser...

Livet

Associationslära

Associationslära nummer ett – välkommen till ungdomen.

Råkade just springa på ett exemplar av Dia Psalmas samlingsalbum Psamlade Psalmer. Ovetande om vad som komma skulle hällde jag upp en kopp kaffe och tryckte på PLAY. Ställer mig fortfarande frågan om det var en bra handling.

Nu sitter jag här med punkigt brölande på högsta volym och mimar med som en lyrisk tok. Kaffet är nästintill utspillt och head bangingen har gett mig träningsverk i nacken. Börjar känna en smak av folköl i munnen och stora gräsfläckar har mystiskt dykt upp kring knäna… och vart har jag nu lagt mitt ciggpaket, har inte sett det på 10 år?!

 • Dia Psalmas officiella hemsida.
 • Bandet på Myspace.
 • Skivan Psamlade Psalmer på Ginza.
 • Psamlade Psalmer

  [tags]Dia Psalma, Rock, Punk, Ungdom, Association[/tags]

  • http://deleted Bågis

   HAHAHAHAHA

   Kära etui. Nästa gång du lever dig in i musikens värld. Kan du inte, snälla, filma detta. You tube kommer gå sönder av alla laddningar!!

  • Fredda

   Hur är det möjligt, att jag låtit dia psalma sakta tynat bort från mig…en blixtnerladdning senare och jag är på banan igen! Smaken av ljummen folköl och minnen från en svunnen tid som tonåring kommer tillbaka, damn it feels good!

  • http://www.etui.se tjompa

   Fredda, välkommen till ett vackrare liv. Ett liv bortom krav och kardemumma.

  Tommie - tjompa - Nordholm

  Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

  På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

  Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

  +46 733 50 88 68
  tommie@apdf.se
  www.apdf.se

  Twitter

  Photos on flickr

  Switch to our mobile site