// du läser...

Livet

Snyggare Google Reader

Om man likt mig är en frekvent nyhetsinsupare och dessutom använder en Mac och Google Reader för att hålla koll på RSS-flödet kommer här ett underbart tips.

Efter att jag bytte ut Camino (en lightversion av Firefox) mot det traditionella Safari uppkom ett problem. När jag gick in och läste av nyhetsflödet på Google Reader så hoppade rubrikmenyn till lite då och då. Efter några minuters läsning ur nyhetsflödet så blev det rent ut sagt jävligt störande. En lösning blev till en nödvändighet.

Frågade herr lillebror och efter några dagar damp det ner ett mail med ett tips. Borta på Hicksdesign finns en härlig fil (CSS) som gör ditt Google Reader betydligt mer lättnavigerat. Bara att fixa! Gå dit per pronto genom att klicka precis här.

UPPDATERAD: Såg just att Macfeber skrivit om nyheten strax innan mig. Läs deras text om samma sak här.

Google Reader - finRSS

[tags]Google Reader, Safari, Mac, RSS[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site