// du läser...

Livet

Välkommen påsk, välkommen farsor

Nu valkas det påsk igen. Eller, igen och igen? Jag har suttit här med en snus och en kopp kaffe i flera minuter och försökt erinra mig ens en gnutta minne från förra påsken utan att komma på ett smack. Är det något läskigt eller något bra?

När jag och några kamrater från klassen skulle lämna skolan idag så fick en person i gruppen för sig att han skulle säga ”Glad Påsk” till var och varannan skolkamrat vi sprang förbi. På frågan om vad han egentligen höll på med så kom ett svar som liknande – Men jag är ju farsa nu, då blir det så här.

Jag har funderat vidare på det han (Martin) sa och dragit en kort slutsats (utan att vara far av något slag): Det är precis så det blir när man blir farsa. Så är det med det.

Vill du berika dig lite kring hur man firar påsk runtom vår runda jord så hoppa över till svd.se och läs mer. Visste du t.ex. att man rullar ägg på Vita Husets gräsmatta i svåra tider som dessa?

[tags]Påsk, Farsor[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site