// du läser...

Livet

Vacker stol för ett vackert tillfälle

Sitter och går igenom massa gamla länkar som har hamnat i en enda stor hög här på datorn. Intressanta saker som inte har fått den tid de behöver ska nu sakteligen gås igenom, pö om pö, för att möjligen hamna i den stora favoritlistan.

Bland de första sidorna jag sprang på var en helt underbart vacker stol som Notcot skrev om för ett tag sedan. Den sköna industridesignern Karim Rashid har skapat en härligt mjukt formad kombinationsstol för att ära Veuve Clicquot (champagne a la Gula Änkan). Blir du lika sugen som mig så går det att köpa loss ett exemplar för den digra summan av 10 000 dollars. Som hittat för vacker form!

Mjuk stol

Läs och lär mer via:

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site