// du läser...

Livet

Blåst på Berghs

Jag är förbannad.

Den som förstår förstår. Visade sig att reklamtävlingen 48h (vilken jag ställde upp i) hade samma kund som mitt examensprojekt på Berghs SoC. Hoppade självklart av tävlingen och påbörjade en diskussion med skolan om vad som hänt, och vad som hända skall. Över en natt satt 80 arbetsgrupper och arbetade med vårt projekt, vissa med hela vårt examensarbete som grund (kanske inte dumt iom att vår interna kreativa brief låg till grund för 48h tack vare gruppmedlemmar som satt på dubbla stolar). Berghs har vart medvetna om allt och bara min känsla för kommande krigsstrategier gör att jag slutar min berättelse här för den här gången. Motivationen är borta, arbetsgruppen är totaltrasig och allt suger.

Jag är arg, besviken och desperat. Jag är farlig. Välkommen till mig.

[tags]Berghs, 48h, Reklam[/tags] Besviken

 • http://deleted Bågis

  Inte världens roligaste sits att hamna i! Mina tankar i ärendet…

  Hur tänkte kunden? Bästa sättet att motivera sin arbetsgrupp på är kanske inte att ge deras jobb till 80 andra team.

  Hur tänkte de dubbla stolarna? Kanske inte det smartaste sättet att få alla att jobba åt samma håll om man håller saker hemliga för resten av teamet.

  Berghs….Alltså, vet inte om de officiellt är att klandra men har man antagit elever som betalat……..antal pengar borde man kanske se det som sitt ansvar att värna om dem på bästa sätt och framför allt göra sitt yttersta för att de ej skall hamna i konfliktsituationer som dessa.

 • http://www.etui.se tjompa

  Satt just och kollade igenom hur många som läst den här postningen… och det är många fler än normalt. Märkligt och intressant.

  Kika in nästa postning, saker och ting har ordnat upp sig efter bästa förmåga. Massa strategiskt tänk, plåster på såren och vänner med bra idéer. Tack.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site