// du läser...

Livet

Snickers kör den hårda vägen

Hittade en helhärlig reklamfilm signerad Snickers menad att köras i landet långt borta, i Förenade Arabemiraten. Personligen fastnade jag för upplägget, effekterna och musiken (i directors cut-versionen nedan). Detaljer som gör det hela ännu mer underbart är de “klinkande” ljudet som uppkommer när glasgubbar springer i trappor… och hela våldsaspekten. Snacka om att det skulle bli moral-panik om TV4 körde den här i pausen kring Let´s Dance!

Slutklämmen bygger på det lokala temat Don´t Stop vilket inte säger mig ett dyft. Men om jag vore en liten shejkson så kanske det skulle trigga mig att köpa mer god choklad.

Edit: Directors Cut-versionen har blivit låst på YouTube. Lägger in TV-versionen nedan i stället (har dock inte samma sköna musik).

[youtube C6X49siNjzc]

[tags]Reklam, Snickers[/tags]

 • http://www.etui.se tjompa

  Såg nu att Reklamfeber har lagt upp samma film… dock ett halvt dygn efter mig. Roliga dom är därborta, bara snor :P .

 • http://www.twokings.se Johan Börjesson

  Skön spot! Riktigt bra gjord.
  Payoffen kommer från Snickers försök att få chokladbiten till en energi-bar skulle jag tro (den innehåller ju faktiskt jordnötter som är fulla av energi!). Jämfört med konkurrenter, Mars, Japp, Twix etc så sägs den vara nyttigast…eller snarare minst onyttig kanske.
  Tyckte musiken var skön i den här verren också… men den kanske hade varit ännu mäktigare med ATB’s ”Don’t stop”…

 • http://www.etui.se tjompa

  Så ”Don´t Stop” syftar till Snickers som en energiboostare? Intressant. För mig är godis godis… så ska det vara och så ska det förbli, helt klart. Tänk om jag helt plötsligt skulle börja känna mig nyttig när jag drog i mig en Snickers. Vad skulle jag då bli tvungen att stoppa i mig för att få lite onyttighetskänsla.

 • http://deleted Bågis

  Snickers kanske går att kombinera med Oban single malt för att öka återhämtningen ännu mer. Ingen träningvärk, grymm deff och behagligt smålullig! Vilken vinnarkombination!

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site