// du läser...

Livet

Stupid tattoos

Stupid Tattoo

Efter år av lugn har jag äntligen fått tummen ur när det gäller att bygga vidare på mina tatueringar. För att försöka konkretisera ner div. idéer till ett tankegods som går att förmedla vidare till min käre tatuerare har jag tillbringat en bunt timmar med att leta inspiration. Gissningsvis gick jag häromkvällen igenom dryga 2 000 bilder och illustrationer vilka ska landa i någon form av mood-board.

Som vi alla vet så är ju smaken något halvindividuellt men det som slog mig är hur pass många riktigt sjukt fula tatueringar vissa människor har. Vi snackar gaddningar som inte bara jag tycker är märkliga, vi snackar om dom som är helt skeva för den stora massan. I stället för att posta en massa bilder som förklarar lägger jag med en länk som just kom från min kära klasskamrat Adam (den vältalige).

[tags]Tatueringar, Evil Eye Tattoo[/tags]

 • http://starina.blogg.se Carina

  Tur att vi har så snygga tatueringar iaf :) Skulle varit jobbigt att springa runt och se ut som en mupp haha

 • C. Troy

  Det är så skönt att man inte är typ…pr/reklam-människa, man skulle ju få sån prestationsångest när det gäller att märka sin sin egen kropp…….;)

 • http://www.etui.se tjompa

  Carina: Även om vi har snygga tatueringar så kanske vi ser ut som muppar när vi springer runt ;) . In the eye of the beholder vettu.

  C. Troy: Som den marknadsförare du är har du väl redan prestationsångest över dina gaddningar. Jag kan nog satsa 10kr på att du har legat sömnlös minst en natt över tanken att placera ditt favoritvarumärke Private på ryggen, och vad det skulle innebära för din karriär.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site