// du läser...

Livet

Gratisfilm

Peekvid

Vad säger du om jag skulle ta och tipsa dig om en webbsida där du när- och var som helst kan kolla på en relativt ny film? Kanske vill du slappa lite över en kopp java på jobbet eller så ligger du hemma med laptopen på magen…

För bra för att vara sant eller för sant för att inte bli stämd på miljoners miljoner är den stora frågan.

Hursomhelst. Borta på peekvid.com kan du hitta filmer, TV-serier och massa annat kul. Rörlig media som strömmas direkt ner i din webbläsare med tittbar kvalité. Gratis. Det enda som kan hindra dig är din moral.

Tipstack till Adam.

[tags]Film[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site