// du läser...

Livet

Sjukt snygga lampor

Snygg Lampa

Jag går normalt inte igång på lampor men just nu gör jag ett undantag. Kolla bilden! Sjukt jävla snygg lampa redo att pryda just din bostad (eller ditt kontor om du saltar fakturorna). Lampan är en av flera i samma serie gjorda av en herre vid namn Frank Buchwald.

Som vanligt så gäller den gamla devisen: vill du ha det så kostar det fläsk å femti. Priserna börjar på 3 900 dollar och går upp till den halvhöga summan av 15 000 dollar. Men vad är pengar när vi pratar handgjorda lampor från himmelen?!

Spring genast över till Gizmondo och köp!

[tags]Lampor, Design[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site