// du läser...

Livet

Låt bag-in-boxen sova sött

Winehollare Hittade just en snygg hållare för vår allas kärleksdryck, vinet. Är man fler än en person i hemmet, storkonsumet eller en person med många vänner är lådviner att föredra. Dock så får man lätt en sosse-stämpel på sig när man ställer fram en “låda” på bordet.

Med en snygg Bag-in-box Wine Dispenser kan du verka som kung i ditt eget hus. Polarna kommer älska dig för din smak och du kommer börja dricka mer bara för att få komma nära din nya köksmöbel. I runda slängar får du lägga upp 530kr för kalaset men det är det faktiskt värt.

Läs mer och köp här. (via Gizmondo)

[tags]Lådvin[/tags]

  • http://starina.blogg.se Carina

    Fan vad snygg den var :) Kommer passa fint i mitt kök :)

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site