// du läser...

Livet

Gratis WLAN i Stockholm

Gratis WLAN

Det här är intressant! Vad sägs om gratis WLAN (trådlös surf) på dryga 90 platser i Stockholms innerstad? Skype och Aftonbladet har tydligen gått och styrt upp lite trevliga överenskommelser med div. restauranger och kaféer den senaste tiden. Premiär nyss och snart.
Läs mer och kolla om ditt favoritfik erbjuder gratis Internet genom att gå till http://www.skypewifizones.se. Sen är det bara att glida ner med laptopen, handdatorn eller den avancerade mobilen och leva livet.

Det här kan bli ett intressant case att följa, speciellt nu när flera leverantörer håller på att bygga upp trådlösa surfzoner i vår huvudstad. Till det kommer mobil leverantörerna som också vill ha sin del av kakan. Får vi hoppas på 100% tillgänglighet till Internet till en låg kostnad för oss konsumenter inom en överskådlig framtid?

Via prylfeber.se

[tags]WLAN, Stockholm, Skype, Aftonbladet, Hotspot[/tags]

  • http://www.berghs.se Johan Börjesson

    Wohoo! En latte, muffins och strålad hjärna, tack!

  • http://www.etui.se tjompa

    Undrar om man får betala extra för det där sista? Svårt att värja sig mot alla frekvensband i vår urbana verklighet iofs. Borde leda till att man får strålningen på köpet ;) .

  • http://www.etui.se tjompa

    Går att läsa lite mer hos Ny Teknik om man vill det…

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site