// du läser...

Livet

Bandtips – Fall out boy

Fall out boy

Här kommer ett bandtips för frusna själar. Fall Out Boy har börjat spelas på radio och är ruggande bra. Vad vi har här är ett amerikanskt alternetive- rockpunkband som går från svängig rock till melankoliska verser. Går för högtryck i stereon, ipoden och på datorn. Provsmaka och säg vad du tycker…

[youtube mvPvcV44rCc]

Lär dig mer om bandet, köp skivan så ses vi på konserten!

[tags]Fall Out Boy, Bra musik, Musiktips[/tags]

 • http://Hartyvrringen: Johan

  Hej hej! Kul att se att det finns andra i vårt vinterkalla land som har fått upp ögonen för Fall Out Boy trots kritikers sågningar och mummlande om att bara tonåringar kan tycka om dem. Kanske är det bara bristfälliga engelskakunskaper på redaktionerna, vad vet jag.

  Jag och flickvännen skall på deras konsert i Stockholm den 20:e mars. Tror faktiskt det är första gången de är på besök i Sverige.

  Anyway, lycka till med bloggandet. ^_^

 • johan nordholm

  Är det sån där avskyvärd emo-musik du försöker lura i oss nu?
  Inget jag skulle lyssna på frivilligt, men påminner mig lite om American Hi-FI som jag lyssnade på en del när jag var yngre.

 • http://www.etui.se tjompa

  Johan, tillsammans är vi starka! Någon lärde mig att man inte ska tro på allt man läser och hör, man ska våga prova, testa och känna själv också (inom rimliga gränser)…

  Herr Johan Nordholm, menar du att det här är barnmusik och att det är Svensk folkmusik måste gälla när man har fyllt 18? Om så så så så så måste jag nog be att få kalla dig för insnöad.

 • johan nordholm

  Du slog huvudet på spiken, självklart är det svenskt som gäller numera.

  iTunes: Cajsa Stina Åkerström – Vänd dig om

 • sanna

  Deras musik är ju sjuuuukt grym! Och det tkr även vui som är lite yngre!!
  Alla borde lyssna på deras sjukt gryma musik! DOM ÄR HELT KLART BÄST!!

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site