// du läser...

Livet

Internet + retoriker + poet

rives

Stoppa livet. Ge mig fyra minuter och jag ska ge dig Internet.

Den här gången är det Ted Talks som bjuder upp till dans. Om du har runt fyra minuter över just nu tycker jag att du ska klicka på den här länken och kolla på när mr Rives pratar om sin syn på hur hans personliga version av Internet skulle vara. Rives är en underbar retoriker och en mycket uppskattad talare. Att han dessutom är rapp i både käften och tanken kan vi bara se som grädde på moset. För den som inte tycker att det räcker kan vi lägga till ordet ”poet”.

Troligen kommer du fastna för mannen ifråga och då blir nästa tips ett besök till hans persoliga sida som du hittar på adressen http://shopliftwindchimes.com.

[tags]Retorik, Internet, Ted Talks, Rives[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site