// du läser...

Livet

Trasiga bananer

Bananer

En jobbig och väldigt frustrerande vardagshändelse. Man går förbi sin matvarubutik och ska till att handla hem lite blandad föda (läs: färdiggrillad kyckling och ostbågar) och bestämmer sig för att lägga ner lite nyttigheter i matkorgen. I frukt- och gröntdisken ligger dom gula fina genmanipulerade bananerna och formligen skriker efter dig. Du tar upp en klase och kollar så att dom inte är trasiga, missfärgade eller på annat sätt förvanskade av någon form av första part. Klasen i din hand är vacker, du lägger ömt ner den i korgen och går vidare…

Hemkommen, mätt och utvilad känner du plötsligt en varm känsla fylla upp ditt inre. Det är bananerna som kallar. Ivrig springer du mot köket likt en brunstig brunbjörn. Du väljer ut den finaste av fina exemplar och knäcker varsamt av den där pillifjoppen längst upp. Saliven rinner till och du ska precis till att sätta tänderna guleböjen när du ser det… en del är missfärgad. Brungul, kladdig och skitäcklig. Det går inte, den där massan går bara inte att sätta i sig. Vem vet vad det kan vara för utomeuropeiska sjukdomar som bor däri. Besvikelsen är enorm. Livet vilar på en skör tråd. Allt faller.

Men skam den som ger sig. Ostbågar är ju både gula och böjda. Vem sa att jag inte försökte vara nyttig?

[tags]shopping, bananer, ostbågar[/tags]

  • http://starina.blogg.se Carina

    Förstår att du har det jobbigt *skrattar*

  • http://www.etui.se tjompa

    Jobbigt är bara förnamnet. Det här har gått över till klassificeringen ”livskris”. Alla har vi våra tomtar i garderoben.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site