// du läser...

Livet

Humor!

Igår var det underbara citat, idag är det humor på hög nivå.

Den här redigerade filmsnutten från djungelboken är kanske inte helt superduperny – men likväl jädrans rolig. Titta och le!
[youtube OWVSOvqlB_Q]

[tags]humor, animerat[/tags]

  • C.C. Babcock

    Jag skulle kunna göra en anays om hur Mowgli representerar gamla fina vänsterdemokratier i sydamerika som med hot och förrädisk charm från högerimperialisten USA tyingas överge sina ideologier till förmån för Disneykultursnobbism och ett ”dog eat dog” perspektiv. Tycker dock att det det visas fint med Mowglis problem som ”liten människa” att kanibalisera på kollektivens kollektiv, myrstacken emedans en fet blå!!! björn bara tar av skogens bär för sina egna lustar och utan samvetskval äter myror. Men det går väl hand i hand med ”högerns” /imperialistens filosofi att inte låta andra utvecklas utan enbart utvecklas på andras förtjänst.

  • http://www.etui.se tjompa

    Tung kommentar C.C. Väntar med spänning på analysen kring de sydamerikanska vänsterdemokratiernas kanibaliserande på polarnas polare. Skicka gärna över ISBN-numret när du har korrläst, betalat en publicist och är tokkändis. Kanske kan man få ett signat exemplar översänt?

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site