// du läser...

Spaning

Snygg mobilhållare för din bästa vän

Pink-DriinNästan alla av oss har en mobil, vissa har till och med flera. Mobiler går på batteri och behöver därför laddas ibland. Sladdhärvan till laddare åker fram och pluggas in i närmsta eljack… Brukar inte se så vackert ut.

För att råda bot på ovanstående ser man till att skaffa en Driin-hållare som gör det hela både snyggare och smidigare. Fem euro plus frakt är inte så mycket pengar för en sån här enkel, men ändå smidig lösning.

[tags]mobiltillbehör, produktnyheter[/tags]

 • johan nordholm

  Sen är det ju mer än bara telefonen som behöver laddas. Om man inte diggar sladdar, och inte orkar vänta på att trådlös el slår igenom, skulle jag hellre fixa något liknande.

 • http://www.etui.se tjompa

  700kr + frakt för en trälåda med några borrhål i? Nädu, tacka vet jag en böjd plastbid för under hundringen. Annars är ju den där hinken rätt snygg, den med lampan i som jag inte orkar leta fram länken till nu. Vet man vilken jag menar?

 • johan nordholm

  Äh, jag sa ju fixa och inte köpa. Fram med såg och arbetarbyxor och bygg din egna personliga box.

  Någon hink med en lampa har jag då aldrig sett. Men du får gärna googla fram den åt mig.

 • http://deleted Bågis

  Gör en PR kampanj via roomservice eller nåt och gör sladdtrassel hett och
  ”urban fashion statement ”eller nåt. Faan, då kan man ju snart bjuda hem folk.

 • http://www.etui.se tjompa

  Två alternativ mao. På med snickerdickerbrallor och såga sig fram till lycka eller förändra samhällets synsätt på sladdar… Hmmm. Förändra låter ju lite roligare, om än aningens mer tidskrävande.

  Eller, ett till alternativ är ju att man skulle ta och klippa av samtliga sladdar och låsa in sig tills någon krake utvecklar produketen som ger en trådlös el. Vore ju helt underbart!

  (Joppe, postar länk så snart jag springer på den där hinken igen…)

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site