// du läser...

Teknik

Snart Keynote

Nu är det en timme och tjugo minuter kvar till Apples första Keynote för året. 18:00 prick kommer Steve Jobs knata upp på scenen för att snacka nyheter, tekniskt godis och annat kul. Världens alla Mac-talibaner står redo att diskutera, lovorda och köpa. Apples aktie stiger ytterligare och ägarna blir nöjda.

Jag är inte sämre än andra teknikbögar vilket leder till att mobilen stängs av 17:58 och chips dukas upp. Man vill ju veta vad man ska beställa från apple.se senare ikväll. Jag tycker presoligen att du ska kolla in länken nedan och följa mitt recept för en trevlig tisdagskväll!

Läs mer om vart och hur du följer kvällens Keynote via macfeber.se

Andra bloggar om: , ,

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site