// du läser...

Utveckling

Underbara gitarrister

Jag är lite sängliggande för tillfället. Otränad och ouppvärmd gav jag mig fan på att inte förlora första poängen vid en badmintonmatch med en kund i fredags… Korsryggen pajjade och här ligger jag som en j-a grönsak. Smart och smidigt.Hursom. Passade på att gå igenom massa gamla nyheter, bloggar och annat kul som jag missat under julstressen och hittade något underbart hos min vän Chronix. Rodrigo y Gabriela är ett par som verkligen vet hur man hanterar gitarrer. En sådan kärlek, fart och glädje gör att jag inte kan annat än smälta i min tråkiga tillvaro. Bara att kolla in, lyssna och förundras.[youtube 0AH5GAkcnMc]

 • Rodrigo y Gabriella på Myspace.
 • Ett stycke officiell hemsida.
 • En annan mycket skön video från YouTube.
 • Appropå snabba gitarrer och latino, shit vad sugen jag blev på att se den gamla superfilmen Desperados!Dagens eftertanke: Hade jag varit bäst på något om jag fullföljt lärandet hela vägen fram?Andra bloggar om: , , , ,

  • johan nordholm

   Kärlek, fart och glädje? Händelselöst, glädjefattigt och tröttsamt kontrar jag med. Detta passar bättre in i din beskrivning.

  • tjompa

   Du måste vara lite öppnare i sinnet käre Johan. Din är skön, men erkänn att du bara gillar den för att det sitter en liten asiat vid guran…
   Jag kontrar tillbaka med den HÄR och tänker då mest på rythmen av vattensprutaren kompat av käftarnas glafs :) .

  • http://johannordholm.se johan nordholm

   Erkänn, du njuter aningen mer när du läser ”Japanese”, det går inte att undgå. Men du, den där hunden, han verkar ju inte helt frisk. Inte alla indianer i kanoten så att säga. Men det är väl inte helt ovanligt hos pitbulls om jag förstått läget rätt. Du kanske skulle köpt en minigolfande papegoja istället? Det vore inte helt fel att ha en långsam fredagskväll som denna.

  • tjompa

   Fan, det där var en video jag helt missat. Helt sjukt ju! Hur fan lär man en pippifågel allt det där?

   Jag som var rätt nöjd med hur bra pli jag har på jycken, trotts att hon är 25% kamphund :) .

  Tommie - tjompa - Nordholm

  Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

  På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

  Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

  +46 733 50 88 68
  tommie@apdf.se
  www.apdf.se

  Twitter

  Photos on flickr

  Switch to our mobile site