// du läser...

Marknad / Kommunikation

Sanningen om annonsförsäljning

Den här ”gamla” videosnutten om livet på en reklambyrå har jag, och flera med mig, suttit och skrattat åt några gånger. Kanske är det för att det är ren och skär humor, kanske är det av rädsla för sanningen.Via Adverblog hittade jag nyss filmen nedan som är en modernare version och handlar om ””The Truth In Ad Sales”. Underbart, eller vad tycker du?[youtube fclYmVaORbM]Dagens eftertanke: Om din kund vore din bästa vän, skulle du behandla henne annorlunda?Andra bloggar om: , , ,

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site