// du läser...

Spaning

Sömn, Shortcut och årets slut

Året lider mot sitt slut…… och här sitter jag mitt i natten och kan absolut jätteinte sova. Tog min tillflykt till en stapel After Eight och senaste numret av tidningen Short Cut.Förstår verkligen varför jag hör person på person spy galla över tidningen ifråga. Som en speedad besserwisser med för mycket ”så-här-ska-alla-lyckas-med-livet” blaj. En gnutta skvallerkänsla har dom även lyckats få med. Det som fick bägaren att rinna över var när jag kom fram till herr Holstein´s artikel om entreprenörskap och den klatschiga rubriken ”Jobb 2.0”. Hade jag bara hittat den på deras community skulle ni förstå den irriterade känslan som för tillfället bubblar ur mitt inre…Hursom. Snart nytt år och nya möjligheter. Har lite tankar och idéer på hur många saker kan bli bättre. Projekt 2006 avslutas och schemaläggningen för 2007 påbörjas. Kommer bli intressant för oss alla.Nu är det dags för vila. Om några timmar går bilen mot en lugn weekend i skogen. En weekend fylld till brädden av god mat, god dricka tid för tankar…Dagens eftertanke: Är du rättvis den här gången, mot dig själv, när nyårslöftena rinner ur din kropp?Andra bloggar om: , , , ,

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site