// du läser...

Utveckling

Linus på linjen

Satt just och funderade på div. inredningsidéer i lägenheten och en härlig tanke masade sig fram från mitt inre. I min avlånga hall funderar jag på att rita upp ett horisontellt sträck vilken skall avslutas med ett stycke ur ”La Linea ” a.k.a Linus på linjen.Det hela blir lite roligare av att Linus är som en del av uppväxten, en del som etsat sig fast långt långt bak i huvudet. Vet inte hur många gånger man sett de olika avsnitten men det bör ju inte vara SÅ många gånger. Det borde ju vara mer sannolikt att man minns andra program bättre. Baltazar, Fem myror, Doktor Snuggels etc. Men, det är något speciellt med den där Linus… Märkligt. Ännu märkligare är att ovanstående Linus började köras på tv´n i samma veva som jag sitter och skiver det här… Märkligt!Dock har både jag och Linus blivit lite mer till åren så kanske en version som denna vore lite mer passande och modern (nej, jag har inte gått och blivit förespråkare för kemiska droger).Dagens eftertanke: Varför ska det, ibland, vara så himla långt mellan tanke och handling?

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site