// du läser...

Utveckling

Snorisarna är här nu

Höst, snor och snörvel. Febern kramade om mig och hjärnan har förvandlats till en stor snorbobba som bara vill fly från min kropp. Ska det verkligen behöva vara såhär tänkte jag.

En hjälpsam kvinna tipsade om någon form av ”bli-frisk-i-ett-paket” från hälsokosten. Krisbrus där man tar två brustabletter och fyller på med någon form av Enchinatjohosaft. Magen surnar och kroppen ska tydligen bli bra. Slutsats: inte frisk.

En skäggig man kommer med nästa tips. Vi ska tydligen gå ner till en av alla kinashoppar och leta efter hemliga ”nu-jävlar-är-det-allvar” prylar. Peking Royal Jelly heter tydligen drycken vi är ute efter. Efter lite mystiska nickningar mellan den skäggiga mannen och den klart utomeuropéiska ägaren finner vi det vi söker. Nyfiken i hågen öppnar jag paketet, shit. Ser ut som medicinflaskor gjorda för dvärgar alt. någon märklig version för rektalt bruk. Men, skam den som inte lär. Här handlar det om att prova.
Följande rekommenderas

  1. Kör igång med att ta två på raken
  2. Drick därefter tre om dagen
  3. Inom 12h kommer du att märka ett resultat
  4. Inom 24h kommer du vara frisk

Skiten smakar hur som helst inte gott. Inte någonstans. Förstår mig inte på innehållet då all text är på ett språk som väldigt många människor kallar Kinesiska, ett språk som jag för övrigt inte behärskar.

Nu återstår bara att se vad som händer. Kanske blir jag frisk, kanske är jag död i morgon.

Dagens eftertanke: Anser du att du vet nog mycket om allt du stoppar i dig?

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site