// du läser...

Spaning

Engelskan behövs

Om jag ska ta över världen måste jag banne mig bli bra mycket bättre på engelska. Ska det bli en kvällskurs, en distanskurs eller någon sådan där tv-shopkurs som man kan köra i badkaret?Det känns lite som om jag sitter som assistent på ett örlogsfartyg ibland. Klicka här så förstår du vad jag menar…Dagens eftertanke: Tänk dig vad intressant det skulle vart om alla pratade precis samma språk, såg likadana ut och älskade färgen randig.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site