// du läser...

Teknik

Muhammed slår inte Sony Ericsson

Karikatyrer på Muhammed, jultomten i baddräkt, Jesus som svart jazzmusiker är inget annat än petitesser i vår bisarra värld!Ett verkligt problem är att Sony Ericsson nyligen utannonserat att deras nya flaggskepp P990 kommer att komma senare än sagt. Tråkigare än trikå utan roligare rök. Man blir bara så besviken.Tidningen Mobil förklarar lite närmre om vad som händer och fötter med P990. Inte för att citaten från SE stämmer ett dyft men det är en annan femma. PR är PR.Dock ska jag inte sticka under stol med informationen om den nya modellen M600i får det att vattnas lite kring mungiporna… Tidigare nämnda tidning skriver några rader om produkten här.Dagens eftertanke: Allt ligger framför dig… varför öppnar vi inte våra ögon?

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site