// du läser...

Teknik

Självlysande grisar ska hjälpa stamcellsforskning

Självlysande grisar ska hjälpa stamcellsforskning: ”Tre små självlysande grisar, det har forskare i Taiwan lyckats få fram. De självlysande grisarna har kommit till genom genmodifiering, man har injicerat ett protein från maneter i cellkärnor i ett grisembryo.” AFP via SR.seSeriöst. Hur coolt vore det inte att ha en självlysande attackgris i stället för en löjlig kamphund? Vem vet, snart kanske min vapendragare Zmilla får ny kompis…Dagens eftertanke: Det verkar som om det finns vägvisare runtom oss alla. När höll du ögonen öppna senast?

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site