// du läser...

Framtid

Ett underbart Internet!

Något underbart.En liten tankvärd saga om livet online. Ibland förstår man inte vad man har förens det är borta ;)Klicka här.Dagens eftertanke: Hur kommer morgondagen te sig om du glömmer bort alla webbadresser du har i huvudet och favoriterna går upp i rök?Via Buzz.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site