// du läser...

Reklam / PR

PC City säljer prostituerade?

Ibland tänker man inte hela vägen. Inte nog med att man ska ta fram reklamen, ibland ska den vikas också. Bilden ovan låg innanför ytterdörren några dagar innan jul.Jag tycker i alla fall att det är lite roligt…Dagens eftertanke: Så här nära ett nytt år har vi aldrig varit i år.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site