// du läser...

Verktyg

Är du en kvinna med stil?

Är du en kvinna i farten och inte får en snygg väska att bära laptopen i av jultomten? Byt vänner, pojkvän eller religion. Alla kvinnor med stil är värda en väska från Lala Paris!Tänker främst på modellen i läder som testats av PCMag.comDagens eftertanke: Kommer du ihåg hur det var när du var liten?

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site