// du läser...

Spaning

Klor i min nacke

Nu är det verkligen dags. Julstressen sköljer över vårt avlånga land likt en gigantisk tsunami. Stress, stress och åter stress speglar vår vardag. Köpmanins långa klor naglar sig fast längs min rygg. En kvinna går förbi mig på tunnelbanan, hon ser lättad ut. Jackan glider ner lite över axlarna och jag kan skymta blodiga rivsår i hennes nacke. Hon har slagit sig fri. Är leendet på hennes läppar ett kvitto på glädje eller lättnad?Hillevi Wahl citerar Eva Dahlgren och hennes bok ”Hur man närmar sig ett träd” i dagens kolumn i tidningen Metro. Följande går att läsa:”Det är något skumt med tiden före jul. Det är som om vi tror att allt ska ta slut vid jul och vi måste hinna färdigt. Färdigt med vad vet vi inte riktigt, men allt ska vara polerat och fint till dess. En lunch här och ett litet möte där, en drink efter jobbet, glögg, glögg och glögg eller bara en liten fika. Alla som man någonsin haft en relation till ska man träffa och ’stämma av med’ före julledigheten samtidigt som allt arbete ska vara klart”.Dagens eftertanke: Början på slutet, slutet på början eller sluttande böljan… ?

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site