// du läser...

Reklam / PR

Kafferast?

Dags för en kopp kaffe och lite slösurfande på jobbet? Slappna av med att köra skiten ur en passagerare i baksätet…Sprint är ett Amerikanskt företag som håller på med sådant där som Bredbandsbolaget gör, fast på en högre nivå och lite mer trådlöst (typ). Hursomhelst så har de tagit fram en härlig reklamsite med taglineen ”There’s a better choice for entertainment”.Möjligen att det är lite simpelt, men vem vill egentligen anstränga hjärnan hela tiden. Jag tyckte det var kul i alla fall.Klicka här för att komma till www.entertainmentanytime.comVia: Advertising/Design Goodness

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site