// du läser...

Utveckling

En ouppnåelig dröm

Visionär. Innovatör. Galen. Tankfull. I ett jantelagssamhälle är det tunga ord, så jag nöjer mig med att kalla mig för en man med idéer tills vidare…

Många goda tankar kommer till en när man minst anar det. När man minst anar det brukar vara i ett släckt rum, i ett sovande hus. Tyst vakar han över natten med sig själv som enda vän. Endast tomten är vaken, men det var länge sedan han var på besök. Allt för länge sedan.I det tysta tomma rummet, en del av det vi kallar livet, ligger allt som oftast ett block. Ett block att skriva i när tankarna kommer farande. Jag kallar det för mitt kreativitetsblock. En bunt tankar och idéer som kommer till mig om natten. Mycket går att kasta, en del arkiveras för att möjligen användas någon gång i livet. I kreativitetsblocket kan man hitta skisser på möbler, affärsidéer, slogans, intressanta uppslag till reklamkampanjer och mycket mer. Konstigt.Den här natten vaknade jag efter en intensiv, och för tillfället, högst intressant dröm. Blocket fanns inte tillhands.Hjärnan min var helt inställd på att det som just bearbetats borde få åtminstone en klar tanke tillägnad sig. Och klara tankar kan bara ske i vaket tillstånd. Som om kroppen styrdes per automatik räckte jag mig efter mobiltelefonen och skrev ner några rader halvsovandes. Jag minns en kort och ytterst temporär tanke: ”… det här räcker. Det är ju solklart. Jag kommer veta precis vad det gäller i morgon…”.Morgonen efter natten, som inte förelåg dagen innan. På mobiltelefonen står följande:Tiden krymper i sidled och inte på längden.Seriöst. Vad menade jag?Dagens eftertanke: Om man inom en överskådlig framtid säger att det var bättre förr, då borde det vara bra nu.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site